Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Συνταγματική Χούντα

Τα νέα της ημέρας …μέσα από τα μάτια του Καρλ…
Τι είναι άραγε η πολιτική, έχετε αναρωτηθεί;
Η πολιτική είναι όταν κάποιοι κηφήνες προσπαθούν να βάλουν τάξη αλλά δεν μπορούν να βάλουν τάξη στο κόμμα τους για παράδειγμα.
Δυστυχώς η Ιστορία πολλές φορές έχει υποστεί πλαστογραφία και είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως θα υποστεί ξανά στο διηνεκές…

Εμπιστοσύνη δεν έχω στους πολιτικούς γιατί είναι άτομα με οικονομικά πάθη και εθισμένοι στην «αφροδισιακή γλύκα» της εξουσίας.
Αυτό πρακτικά σημαίνει πως όπως ο «πρεζάκιας» θα ψάξει την δόση του και θα κάνει τα πάντα να την βρει το ίδιο κάνουν και οι πολιτικοί. Για παράδειγμα ο ΓΑΠ ή ο Τσίπρας θα μπορούσαν να κάνουν άλλη δουλειά; Μάλλον όχι.

Ο Πάνος Καμμένος κατέθεσε μήνυση σε δυο δημοσιογράφους.
Πριν λίγο καιρό συνέλαβαν οι άνδρες της κρατικής ασφάλειας άλλον δημοσιογράφο.
Και μετά λέμε για την χούντα του Σουλτάνου Ερντογάν;;
Με συγχωρείτε αλλά τόση δημοκρατία έχουμε να δούμε επί Δημητρίου Ιωαννίδη.
Τι διάολο show έχουμε εδώ.
Ο Τζανακόπουλος είπε πως ο λαός έδωσε το πράσινο φως για να ληφθούν αυτά τα μέτρα με την ψήφο του στο δημοψήφισμα αλλά και την επικράτηση του Σύριζα στις εκλογές Σεπτεμβρίου 2015. Ελπίζω μετά την σύντομη καριέρα ως κυβερνητικού εκπροσώπου να μην ακολουθήσει την καριέρα ως νομικός σύμβουλος διότι εάν αυτό είναι από τα πιο «πετυχημένα» που έχει πει … τότε τρέμω στην ιδέα να είναι συνήγορος υπεράσπισης κάποιου….

Εντάξει καλά ξηγέστε μάλλον δουλεύετε για τον Κούλη…. Διότι μόλις έρθετε στην Αντιπολίτευση (*δεν λέω αξιωματική… διότι είναι επίφοβη η φράση αυτή ως πρόβλεψη) θα έχετε τεράστιο πρόβλημα… Ο Κρόνος έτσι και αλλιώς τέλος 2017 μπαίνει στον Αιγόκερω κρίνοντας ζώντας …και πολιτικούς….

Να θυμάστε επίσης μια ιστορία που είναι μια αντιπαραβολή του παρελθόντος στο μέλλον και κρατήστε το ως ΠΡΟΒΛΕΨΗ...
Τον Οκτώβριο του 1987 σκάει το σκάνδαλο Κοσκωτά ;;;;;; 
Το πέρασμα του Κρόνου στον Αιγόκερω ήταν ουσιαστικά η αρχή του τέλους αφού πέρασε επάνω από Ποσειδώνα και έφερε το ειδικό δικαστήριο στην συνέχεια.... 
 Έχεις μαζέψει το μισό-αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ σύντροφε Αλέξη, ο τότε αρχηγός της ΝΔ λεγότανε Μητσοτάκης (όπως και ο νυν), ενώ ο "εισαγγελέας" στο special court λεγότανε Κων/πουλος (όπως και η Ζωή).... 
Τότε όμως ήμασταν "χορτάτοι"... τώρα που πεινάμε τι λες να γίνει Αλέξη και Πάνο;


▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: Regium Web Radio


Δεν υπάρχουν σχόλια: