Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Η Πανσέληνος του Μαΐου 2017

«Δεν έχεις Ολύμπιε θεούς, μηδέ λεβέντες Όσσα,
ραγιάδες έχεις μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι,
κούφιοι και οκνοί καταφρονάν τη θεία τραχιά σου γλώσσα,
των Ευρωπαίων περίγελο και των αρχαίων παλιάτσοι ...»
Κ.ΠΑΛΑΜΑΣ
Η Πανσέληνος είναι ένα Σεληνιακό φαινόμενο που σηματοδοτεί κορυφώσεις γεγονότων. Έτσι στις 11 Μαΐου έχουμε το εν λόγω Σεληνιακό φαινόμενο το οποίο θα βγάλει στην επιφάνεια πάρα πολλά γεγονότα. Ίσως τελικά διαπιστώσουμε ως λαός, ως έθνος μα και ως ανθρωπότητα πως η αλήθεια δεν είναι αυτή που μας «δειχνουν» οι πολλοί.
Ο George Orwell είχε πει κάποτε πως εάν ένας λαός εκλέγει κλέφτες, διεφθαρμένους και απατεώνες δεν είναι θύμα αλλά συνένοχος. Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 20η μοίρα του άξονα Ταύρου-Σκορπιού πράγμα που φαινομενικά ίσως διαφανεί μια πρόσκαιρη λύση. Θα βρεθεί όμως; Ιδού το ερώτημα....
Διότι η εικοστή μοίρα είναι με αριθμητική τιμή ζωδιου Σκορπιού και ως γνωστόν «ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέριες». Αλήθεια όμως που και πως θα επηρεάσει;;;;
Η Επιρροή της Πανσελήνου στην Ελλάδα: «Πες μου ποιος σε παινεύει για να σου πω τι λάθη έκανες.» ΛΕΝΙΝ
Η Πανσέληνος πραγματοποιείται εντός των αξόνων 5ου- 11ου και αυτό θα μπορούσε να σημάνει έναν μικρό «συναγερμό» στα επιτελεία των συνδικαλιστικών οργανώσεων. Παράλληλα ο Άρης ο πλανήτης της δράσης βρίσκεται και επισήμως στον 12ο σηματοδοτώντας δοκιμασίες και κρυφές έχθρες. Ο μεγάλος συγγραφέας Ridyard Kipling « έχω σπίρτα και θειάφι, θα φτιάξω την δική μου κόλαση» και αυτό προφανώς και θα «παίξει» και εδώ στο υπογάστριο των Βαλκανίων και της Ευρώπης.
Κοιτώντας τελικά τον αυτοτελή χάρτη υπολογισμένο με συντεταγμένες Αθήνας βλέπουμε το μεσοδιάστημα ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗΣ μιλά για προβλήματα με ωράρια εργασίας. Τα δημόσια κτήρια ή κτήρια που στεγάζουν δημόσιες και κρατικές υπηρεσίες. Το κοινό αναζητά μια ιδέα, αυτό το κάτι στο να πιστέψει. Η πολιτική έλλειψη ενσυναίσθησης κάνει τον λαό να δοκιμάζει τις αντοχές. Δημοσιεύματα στοχευμένα δημιουργούν προβλήματα στην κυβέρνηση.... Ο Ωροσκόπος μιλά για κλήση σε δικαστήριο ή προφυλάκιση που θα συζητηθεί. Επιχειρηματίες απολαμβάνουν ...κρατική προστασία.Το Μεσουράνημα μιλά για κυβερνητική έλλειψη ρεαλισμού. Η υποκίνηση μιας προσπάθειας από τρίτους τελικά δημιουργεί προβλήματα . Ένα μυστικό δόγμα.

Κοιτώντας τον χάρτη της Πανσελήνου σε σχέση με τον γενέθλιο της Μεταπολίτευσης μιλά για μεταβολή της κοινής γνώμης. Μιλά για κουβέντες που ταράζουν τον νου αλλά και για μια ρήξη, ένα αντίο στην πολιτική σκηνή. Το Μεσουράνημα μιλά για βίαια γεγονότα και για παράτολμες κινήσεις. Η κυβέρνηση εκεί που φαίνεται πως τα έχει τακτοποιήσει όλα θα δεχτεί μια κίνηση ματ. Η κυβέρνηση θέλει να δείξει τάσεις αντιστασιακές... Ο Ωροσκόπος μιλά για στενές επαφές με επιστήμονες και οικονομολόγους. Ο κόσμος είναι έτοιμος να κατεβεί και να επαναστατήσει. Προβλήματα με ομοϊδεάτες εντός ή εκτός του κόμματος.

Ο χάρτης της Πανσελήνου ως προς τον Προοδευμένο χάρτη της Ελλάδας μας δίνει να καταλάβουμε πως το μεσοδιάστημα ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗΣ είναι αρκετά δύσκολο αφού μιλά για εμπόδια στην πολιτική ζωή και τη καθημερινότητα αλλά και έναν λαό που αναζητά σανίδα σωτηρίας. Το Μεσουράνημα σηματοδοτεί αναλήθεια αλλά και λανθασμένες ιδέες που δεν οδηγούν πουθενά. Προβλήματα με το θέμα τήρησης ωραρίου γραφείων και καταστημάτων. 
Τέλος ο Ωροσκόπος μιλά για παρακίνηση για μια κίνηση που δεν στέφεται από επιτυχία. Ζημία μέσω ξαφνικής πυρκαγιάς, ή από όπλο. Ζημιά σε μηχανή εσωτερικής καύσης. Αλλαγή κατοικίας. Νομικά κολλήματα και εμπλοκές σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας.


▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: Regium Web Radio


Δεν υπάρχουν σχόλια: